Startery

Przepisy na startery czyli, inaczej – przepisy na przystawki – drobne potrawy, które poprzedzają podanie głównego dania i umilają oczekiwanie na nie. Startery można podawać na ciepło lub zimno, najczęściej są to drobne przekąski warzywne, serowe lub mięsne, zaserwowane w niewielkich porcjach „na ząb”. Pobudzają apetyt i przygotowują podniebienie do kolejnych kulinarnych doznań. Najlepsze startery – przepisy.

Śledzie pod pierzynką
Śledzie pod pierzynką
Śledzie po japońsku
Śledzie po japońsku
Śledzie po wiejsku
Śledzie po wiejsku
Śledzie po kaszubsku
Śledzie po kaszubsku
Jak jeść ostrygi
Jak jeść ostrygi
Pasztet wieprzowy
Pasztet wieprzowy
Pasztet z dzika
Pasztet z dzika
Schab ze śliwką
Schab ze śliwką
Pasztet pieczarkowy
Pasztet pieczarkowy
Pasztet z królika
Pasztet z królika