Jak zrobić

Jak zrobić samodzielnie półprodukty spożywcze zamiast kupować je w sklepie oraz jak przygotować podstawowe potrawy: bazy do zup i sosów, wywary, buliony, sosy, napoje, przetwory mleczne, z owoców i warzyw i inne, np. kremy do tortów i ciast, dekoracje cukiernicze oraz food carving. Pokazuję jak wykonać je samodzielnie, w domu i zaoszczędzić dzięki temu na kuchennych wydatkach.

Sos beszamelowy
Sos beszamelowy
Purée z dyni
Purée z dyni
Masło klarowane
Masło klarowane
Tortilla pszenna
Tortilla pszenna
Jajecznica
Jajecznica
Sos tzatziki
Tzatziki
Pesto z rukoli
Pesto z rukoli
Kruche ciasto
Kruche ciasto
Keczup
Keczup
Sos grzybowy
Sos grzybowy
Jak wyparzyć jajko
Jak wyparzyć jajko