Jak zrobić

Jak zrobić samodzielnie półprodukty spożywcze zamiast kupować je w sklepie oraz jak przygotować podstawowe potrawy: bazy do zup i sosów, wywary, buliony, sosy, napoje, przetwory mleczne, z owoców i warzyw i inne, np. kremy do tortów i ciast, dekoracje cukiernicze oraz food carving. Pokazuję jak wykonać je samodzielnie, w domu i zaoszczędzić dzięki temu na kuchennych wydatkach.

Biszkopt karmelowy
Biszkopt karmelowy
Krem z kaszy manny
Krem z kaszy manny
Ciasto półfrancuskie drożdżowe
Ciasto półfrancuskie
Dynia na Halloween
Dynia na Halloween
Mazurek migdałowy
Lukier pomadkowy
Mleko kokosowe
Mleko kokosowe
Karmel
Karmel
Biszkopt jasny
Biszkopt jasny
Sos chrzanowy
Sos chrzanowy
Kanapka idealna
Kanapka idealna
Sos holenderski
Sos holenderski