Kolejny tydzień przed nami i zapowiedź kampanii reklamowej, która niebawem zagości na DOROTA.iN :). A ja przygotowuję się do przyszłotygodniowego wyjazdu do Warszawy, gdzie, wspólnie z innymi vlogerami publikującymi filmy na YouTube, będziemy prezentować nową, wiosenną ramówkę podczas konferencji prasowej.
Nowy smak Somersby Blackberry. Bez lodu dość słodkie, za to jako składnik ciasta z jabłkami sprawdzi się idealnie.
Moja fascynacja wypiekami nadal trwa. Przepadłam, na śniadania jadam teraz tylko ciasta, bo na pytanie „Kto to wszystko zjada” odpowiadam: ja. Sporo wypieków wędruje do rodziny i znajomych, a sama, aby uchronić się przed przybraniem na wadze, jem słodkości rano, kiedy organizm potrzebuje energii na start i kalorie z ciast są od razu spalane.
W tym tygodniu polecam mój nowy przepis na ciasto czekoladowe, które zawiera potrójną porcję czekolady: dodaję ją do masy, kremu i polewy. Jest wilgotne, ciężkie, takie jeszcze zimowe, do kawy. Sycące. Pięknie pachnie. Świetnie smakuje. Obłęd ;). Dodajmy do kompletu sernik bananowy na zimno, który zachwala obdarowany nim znajomy. Skusicie się?
[
[
[
Wiosna za oknem, wiosna w duszy gra. Czuję przypływ energii i zaczynam odliczać dni do mojej podróży po Azji. Jeszcze 3 miesiące czekania, a potem… 3 miesiące wojaży!
[
[
[
Piszcie, co słychać u Was :).